Mandarin restaurants

Leuke dingen die je in Nederland kan doen met water?

Geplaatst op

Nederland is werkelijk een waterland en is al vele eeuwenlang verbonden met de zee. We hebben strijd met het water geleverd en deze hebben we tot nu toe gewonnen. De dijken, de Deltawerken, ze zijn hierin erg belangrijk. Maar in ons land is er meer aan de hand met water dan alleen de strijd er tegen, ook is er veel leuks te beleven in en op het water. In deze blog willen we jou graag inspireren om iets leuks te doen met het Nederlandse water. Kijk daarom snel verder in deze tekst en plan alvast iets leuks voor het komende weekend. 

Sloep huren Loosdrecht 

Er is bijna niet zo leuk in Nederland als een sloep huren en lekker varen in Loosdrecht. Bij sloephuren loosdrecht hebben ze tal van leuke boten waarin je heerlijk rond kan varen. Het bijzondere van een sloep huren in Nederland is dat je het Vaderland eens van een ander perspectief kunt zien. Over het water heen varen, langs allerlei interessante stukjes van Nederland, biedt een heel ander perspectief. Daarbij is het ook erg leuk om hier en daar even aan te meren om te eten en te drinken. Een prima manier om een weekend door te brengen met familie en vrienden.

Met z’n allen naar Amsterdam

Je kunt in Amsterdam ook heel erg leuk over de grachten varen. De stad heeft zoveel verschillende dingen voor verschillende mensen, dat je je nooit hoeft te vervelen. Over de grachten vaar je lekker met zijn allen door de geschiedenis, zeker wanneer je een gids meeneemt, dan zie de stad vanuit een ander licht. Ook in deze stad zijn er tal van culinaire mogelijkheden om te genieten. Daarnaast is er ook veel cultuur te beleven, dus als je daarvan houdt is Amsterdam zeker een aanrader. 

Scheveningen is heerlijk 

Tot slot willen we nog één van de beroemdste kustplaatsen van Nederland aanraden,  namelijk Scheveningen. Een bezoek aan deze kustplaats is prima te combineren met een bezoekje aan Den Haag. Wanneer je de verschillende plekken in Nederland bezoekt, dan zie je hoe divers Nederland eigenlijk. Sommige mensen staan er echt van te kijken en vragen zich af waarom ze eigenlijk altijd naar het buitenland gegaan zijn, terwijl ze het eigen land nog helemaal niet zo goed kennen. De laatste 2 jaar zijn we wat vaker in Nederland, omdat naar het buitenland gaan wat lastiger is vanwege corona, dit is dan wel weer een mooie kans om Nederland beter te leren kennen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door waar je culinaire avonturen kunt beleven. Lees er mee over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ mandarin-restaurants.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden