Mandarin restaurants

Wat zijn bedwantsen en hoe kom je er vanaf?

Geplaatst op

Bedwantsen zijn kleine, ovale en bruine insecten die leven van het bloed van dieren of mensen Volwassen bedwantsen hebben platte lichamen en zijn ongeveer het formaat van een appel zaadje. Een stuk groter nadat ze bloed hebben geconsumeerd, Hierdoor zullen ze ook een rode kleur krijgen. Bedwantsen vliegen niet maar kunnen wel snel bewegen over vloeren, muren en plafonds. 

Waar vind je bedwantsen vaak?

Bedwantsen kunnen je huis binnenkomen via een tas met kleding of andere zaken met stof. Een bedwants heeft ongeveer de dikte van een creditcard. Het dier zoekt eerst een warme schuilplaats. We vinden ze dan ook vaak op matrassen, bedframes en boxsprings. Ze leven van bloed, dus is het logisch dat ze je in bed weten te vinden.

Hoe kom je er vanaf?

Niemand vindt het leuk bedwantsen in bed te hebben. Dus als je ze wel hebt: direct je bed verschonen en lakens etc. in heet water te gooien. Gebruikt een borstel om de eitjes van de bedwantsen van het matras te halen. Na dit proces raden wij je aan om je hele kamer evengoed stof te zuigen. Gooi de stofzuigerzak na gebruik direct weg. Daarnaast is het slim om je  Als je een iets groter probleem hebt kun je ook je bedwantsen bestrijden door middel van een externe partij. 

Conclusie

Om een beetje de bedwantsen buiten de deur te houden, is het slim om geregeld schoon te maken. Stofzuigen en afnemen helpt. Natuurlijk ook het matras en de lakens schoonmaken en verfrissen op regulieren basis. Laat je inspireren door onze blog. Blijf ons volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de leukste en handigste tips. Veel succes!

Over ons

We nemen graag met je door waar je culinaire avonturen kunt beleven. Lees er mee over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ mandarin-restaurants.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden