Tegenwoordig is er bijna niets makkelijker dan een maaltijd thuis laten bezorgen. Dagelijks maken er een hele hoop mensen gebruik van het bestelsysteem. Lekker vanaf de bank je favoriete maaltijd bestellen en wachten tot dat deze voor de deur wordt geleverd. Maar wat bestellen we nou het meest en welke gerechten zijn er populair. Het zal je niks verbazen dat de ongezonde hap veel besteld wordt maar ook andere gerechten maken een opmars in het thuisbezorgd circuit.

Kapsalon met döner

Wie kent het niet de Kapsalon. De Kapsalon bestaat uit een bakje met onderin versgebakken patat, over de patat komt de döner en daarover de kaas. Vervolgens gaat het bakje de oven in totdat de kaas is gesmolten. Eenmaal gesmolten wordt het bakje verder gevuld met knoflooksaus, sambal en verse sla. De kapsalon is één van de meest bestelde gerechten en ontstaan in Nederland.

Patat met snacks

Ook landelijk nog steeds heel populair om te bestellen (of om af te halen) friet met mayo en een lekkere snack. Dit wordt vaak door meerdere mensen tegelijk besteld. Vaak bestellen mensen een gezinszak friet en daarbij wat snacks zoals: Frikandel, Kroket, Kaassoufflé en Berenhap.

Sushi bestellen

Terwijl sushi een grote opmars maakt wat betreft restaurants waar je het kunt eten. Wordt het sushi bestellen ook steeds populairder. Mensen vinden het vaak heerlijk om thuis een schaal met sushi naar binnen te werken. Sushi is tevens niet superongezond zoals veel andere gerechten wel zijn die men thuis laat bezorgen

Liever Italiaans?

Voor mensen die zeggen niks te lussen is er die Italiaan.  Deze mensen kun je altijd blij maken met de Italiaan. Ga voor een lekkere pasta carbonara of kies één van de vele pizza’s. Pizza staat hoog in de top 10 van de meest bestelde gerechten. Ook kun je bij de Italiaan terecht voor heerlijke koude tapas.