Het is nooit leuk om een collega te zien vertrekken. Op zo’n moment vraag je je dan altijd af: wat geef ik de vertrekkende collega cadeau? Je collega verdient namelijk een mooi afscheid. Ook al ken je een collega misschien al jaren, toch is het lastig om het juiste afscheidscadeau te bedenken. Om je te helpen kiezen, hebben we hieronder wat tips op een rij gezet om je makkelijker te laten kiezen.

Chocolade bedrukken

Heb je er ooit over nagedacht om chocolade te laten bedrukken en het op die manier te personaliseren? Vast niet! Chocolade bedrukken zorgt voor een cadeau dat je niet vaak ziet en je vertrekkende collega zal het zeker weten een origineel en leuk cadeau vinden. Chocolade kun je bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, of een foto van de collega.

T-shirt

Laat een T-shirt bedrukken en geef je collega een cadeau dat hij of zij kan dragen! Een gepersonaliseerd T-shirt is een leuk en origineel cadeau waar je iedereen blij mee kunt maken.

Koffiemok

Is je collega verslaafd aan koffie? Dan is de keuze voor een cadeau makkelijk: een koffiemok! Het leuke hieraan is dat je hier ook wat op kunt laten bedrukken, zoals een afbeelding of een leuke quote. Je kunt er lekker je creativiteit op kwijt!

USB-koelkast

Drinkt je collega elke dag een colaatje weg en heeft hij die het liefst koud? Geef hem of haar dan een USB-koelkast. In zo’n kleine koeler past een blikje frisdrank en door hem met een USB-aansluiting aan te sluiten aan een pc, laptop of stopcontact, houdt hij je blikje frisdrank gekoeld.

Bluetooth speaker

Is je vertrekkende collega echt een feestbeest? Geef hem dan een bluetooth speaker cadeau. Zo kan hij of zij zijn nieuwe collega’s lastigvallen door elke dag dezelfde liedjes af te spelen!