Mandarin restaurants

Combineer een vergadering met een teambuilding activiteit

Geplaatst op

Heb je als bedrijf zijnde geen geschikte vergaderruimte? Of wil je klanten uit heel Nederland uitnodigen op een wat centralere plek in het land en dit combineren met een leuke activiteit? Down Under is een bedrijf uit Nieuwegein dat zowel vergaderruimtes verhuurt als teambuilding activiteiten organiseert voor bedrijven, families en vriendengroepen.

Vergaderruimte voor zakelijke bijeenkomsten

Voor verschillende soorten zakelijke bijeenkomsten kun je een vergaderruimte huren bij Down Under in Nieuwegein. Het voordeel van deze locatie is dat het centraal in Nederland ligt. Zo huur je bijvoorbeeld vergaderruimtes met een capaciteit van 8 tot 120 personen. De grote ruimtes zijn zeer geschikt voor het houden van presentaties voor grote groepen mensen en de kleinere ruimtes lenen zich perfect voor vergaderingen met directe collega’s of (potentiële) klanten. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van airconditioning, draadloos internet, telefoon, eigen toiletten en koffievoorzieningen. Wil je projectieschermen of flip-overs gebruiken? Ook dit soort hulpmiddelen kunnen in overleg geregeld worden.

Leuke activiteit na de vergadering of presentatie

Wil je de zakelijke bijeenkomst op een leuke en ontspannende manier afsluiten? Boek dan een van de vele activiteiten vol met teambuilding en ontspanning. Doordat Down Under wel meer dan 30 activiteiten aanbiedt, is er voor iedereen een geschikte activiteit. Op deze manier leer je collega’s, klanten of andere zakelijke relaties ook op een sportieve manier kennen en sluit je de dag op een ontspannende manier af. De onderstaande activiteiten zijn nog maar een greep uit de uitjes die te boeken zijn bij Down Under:

 • Waterskien
 • Indoor surfen
 • Wakeboarden
 • Bubbelvoetbal
 • Voetgolf
 • Expeditie Down Under
 • Workshop cocktails maken
 • Whiskey proeverij
 • Bierproeverij
 • Beachtennis
 • Shooting Experience

Een ontspannend of actief uitje?

Zoals hierboven te zien is heb je de keuze uit activiteiten die vooral ontspannend zijn en activiteiten waarbij je vooral sportief bezig bent. Ben jij diegene die de teambuilding activiteit mag regelen voor jullie bedrijf? Bekijk voor het boeken goed welk gezelschap meegaat met het uitje en op basis hiervan of het geschikter is om bijvoorbeeld wat drankjes te gaan maken en proeven of om lekker sportief bezig te gaan.

Gerelateerde berichten

Sensaties van het nieuwe werken: externe vergaderlocaties

Je hoort al sinds de late jaren ’90 over het nieuwe werken, wat zoveel betekent als het werken op afstand van het bedrijf via IT-middelen: het...

Lees meer

Cadeautips voor vertrekkende collega’s

Het is nooit leuk om een collega te zien vertrekken. Op zo’n moment vraag je je dan altijd af: wat geef ik de vertrekkende collega cadeau? Je...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door waar je culinaire avonturen kunt beleven. Lees er mee over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ mandarin-restaurants.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden